Lars Kristian Hansen info

Lars Kristian Hansen - information

Med Lars Kristian Hansens malerier, finder man en maler som har meget at fortælle og som mestrer flere udtryk.


Som en trubadur der svinger fra pop, rock, viser og ballader, beretter Lars med sine værker, at kunsten i maleriet ligeledes kan veksle fra det humoristiske og levende, til det rå og grafiske og til det poetiske og farverige.


Billederne skabes ofte mens musikken spiller. Det være sig kraft fuldt med højt lyd tryk til rolige følsomme skrøbelige toner.


Billedernes udtryk er som basis abstrakte og med kompositioner, hvor inspirationen dels kommer fra billedsprog fra musikkens verden, dels fra naive figurer fanget i humoristiske snapshots fra dagligdagen og til de mere rå og grafiske kompositioner med inspiration fra arkitektur, maling og materiel, præget af tiden og menneskerne omkring.


Billederne er typisk bygget op af mange lag maling med rustik karakter og der arbejdes primært med akryl på lærred, samt enkelte kul -, kridt – , lak -, tusch-, spray - og collage effekter.Lars Kristian Hansen har gennem årene deltaget i flere separat udstillinger og store kunst messer, bla. ART COPENHAGEN i Forum 2008 og modtog publikums prisen på Danmarks største kunst messe ARTVILLE COPENHAGEN 2006.